0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis
15.11.2023.

Utisci sa sajma motocikala EICMA u Milanu

Poštovani ljubitelji moto svijeta,

Kao što smo obećali, donosimo vam svježe informacije direktno sa 80. izdanja EICMA sajma održanog u Milanu. "Grga Moto", kao ovlašćeni distributer brojnih renomiranih svjetskih brendova, imali smo priliku da prisustvujemo ekskluzivnim prezentacijama, gdje su predstavljene najnovije inovacije na tržištu. Ovim putem želimo da sumiramo i prođemo kroz najuzbudljivije trenutke sajma.

Naša prva stanica bila je posjeta štandu Nolan-a, gdje su nam predstavili svoju novu kolekciju kaciga za 2024. Na prezentaciji smo imali čast vidjeti dva vrhunska vozača, Casey Stonera i Andreu Iannonea, kao zaštitna lica Nolan-a, predstavili su nam novu X-804 kacigu. Dio ove kolekcije već je dostupan na našem sajtu, tako da možete pregledati X-804 kacige, sa svim specifikacijama i fotografijama. Pored ove kacige, Nolan je istakao i modularnu N120-1 kacigu koju ćete na našem sajtu moći da vidite do kraja ovog mjeseca, a kompletnu ponudu novih kaciga za 2024. godinu možete očekivati u toku decembra.

Naša sljedeća stanica bila je Shark, gdje je bilo detaljno izlaganje nove racing kacige, koja obara sve rekorde po interesovanju, a to je Aeron GP, namijenjena vozačima sportskih motocikala, a ova kaciga, kao i Nolan X-804, koristi se i u MotoGP-u. Novitet kod ove kacige, koji je sve iznenadio, je taj što se ova kaciga prilagođava položaju vozača zahvaljujući premijum tehnologiji - Adaptive Aero System, A2S. Johan Zarko, francuski vozač u MotoGP-u, bio je ključno lice u doprinosu razvoja ove kacige, čineći je savršenim spojem tehnologije i iskustva. Takođe, ispratili smo i predstavljanje Shark Skwal i3 kacige, koju već možete naći na našem sajtu, pa bacite pogled i istražite više o njoj.

Nakon izlaganja ovih vrhunskih kaciga, posjetili smo štand Unibat Battery-a.  koji je predstavio novu liniju punjača baterija.  Već vam je poznato da su Unibat akumulatori u samom vrhu po kvalitetu i trajnosti, a naša saradnja je iz godine u godinu sve uspješnija na obostrano zadovoljstvo.

Što se tiče moto opreme i garderobe, bilo nam je zadovoljstvo razgovarati sa predstavnicima Rev'it – a, iako nisu imali zvaničan štand na sajmu. Unaprijedili smo naše odnose kako kroz poslovne sastanke, tako i kroz prijateljske razgovore i druženje. Nedavno smo imali privilegiju posjetiti njihovo sjedište u Holandiji, gdje smo dobili uvid u njihov rad i ljubav prema motociklima i inovacijama.
Pored već postojeće ponude na našem sajtu, imamo zadovoljstvo najaviti da ćemo uskoro proširiti asortiman sa kompletnom ponudom Rev'it-ove moto opreme, što znači da ćemo biti u mogućnosti pružiti vam detaljne informacije o svakom proizvodu, uz bogat vizuelni doživljaj kroz fotografije. Vjerujemo da će ova saradnja sa Rev'it-om dodatno obogatiti našu ponudu i pružiti vam još više opcija za odabir vrhunske moto opreme koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta i stila.

Pored toga, obišli smo i naše dugogodišnje partnere za moto djelove, RMS. Raduje nas što možemo potvrditi da nastavljamo saradnju kao jedini ekskluzivni distributer njihovih proizvoda u regionu. Ovo partnerstvo nam omogućava da vam ponudimo širok spektar kvalitetnih moto djelova, prilagođenih vašim potrebama. S ponosom najavljujemo da će uskoro naši kupci moći da pronađu kompletan asortiman moto djelova na našem web shopu. To znači da će vam biti lako dostupno sve što vam je potrebno za održavanje i unapređenje vašeg ljubimca na dva točka.

Pored Rev'it-a i RMS-a, Nolan-a i Shark-a želimo vam predstaviti širok spektar proizvoda renomiranih brendova koje već sada imamo u našoj ponudi I na lageru. Među njima su PUIG, SHAD, BS BATTERY, YUASA, BREMBO, HORWIN, SW-MOTECH, MUCC OFF, ALPINESTARS, K-TECH i mnogi drugi.

Naša misija je pružiti vam raznolike opcije kako biste pronašli proizvode koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i stilu vožnje.

Svi ovi brendovi, zajedno sa mnogim drugima, će imati svoj potpuni asortiman dostupan na našem sajtu, praćen detaljnim opisima i cijenama. Naš cilj je olakšati vam proces odabira pravih proizvoda, kako biste maksimalno uživali u svakoj vožnji. Ostanite uz nas jer vas očekuju još iznenađenja i unapređenja u našoj moto ponudi!

Kada je riječ o motociklima, EICMA 2023. bio je pravi motociklistički epicentar, gdje su nas svojim prisustvom počastvovali kompanije poput Honde, Yamahe, Suzukija,, Piaggia i ostalih koji su godinama dominirali svijetom motociklizma. Na sajmu su ponosno predstavili svoje najnovije modele i tehnološke inovacije, privlačeći pažnju ljubitelja brzine i elegancije na dva točka.

Sada, želimo vas intrigirati najavom nečega potpuno drugačijeg, ali podjednako uzbudljivog
Nastavite nas pratiti na našem web sajtu i društvenim mrežama kako biste prvi saznali o ovim inovacijama. "Grga Moto" se trudi ponuditi vam širi spektar opcija, prateći najnovije trendove u svijetu prevoza na dva točka.

 

Bezbijednost motociklista sa Air bag sistemima

Dobrodošli na sajt "Grga Moto," gdje ćete uvijek moći pratiti najnovije vijesti iz svijeta moto industrije. Vožnja motocikla pruža nezaboravne trenutke slobode i uzbuđenja, ali isto tako nosi i potencijalne rizike. Zbog toga je bezbjednost vozača motocikla od suštinskog značaja. Jedna od najnovijih inovacija koja je značajno unaprijedila sigurnost na dva točka je tehnologija Air-Bag-a, koja je prepoznata kao revolucionarno rješenje za zaštitu motociklista. U ovom blogu, istražićemo šta su tačno Air-Bag sistemi za motocikle, kako rade, i koje prednosti donose. Ova inovacija obećava da će promjeniti način na koji razmišljamo o bezbjednosti na dva točka, a mi vam donosimo sve što treba da znate o ovoj tehnologiji.

Za šta se koristi danas motocikl - zadovoljstvo ili potreba?

U današnjem svijetu, motocikl je mnogo više od samo prevoznog sredstva. Nekada smatran čistom potrebom za brzim i efikasnim kretanjem, motocikl je postao mnogo više od toga. U ovom blogu ćemo istražiti kako se upotreba motocikla promijenila i kako se sada više vezuje za zadovoljstvo, avanturu i stil života nego za običnu potrebu za prevozom. 

Najava sajma EICMA u Milanu:

Jubilarno 80. izdanje sajma EICMA u Milanu brzo se približava, a svijet motocikala s nestrpljenjem iščekuje ovu izuzetno važnu manifestaciju. Ovaj događaj, poznat kao "Sal Internazionale del Ciclo e del Motociclo," predstavlja vrhunsku priliku za entuzijaste, profesionalce i inovatore iz cijelog sveta da istaknu najnovije inovacije u moto industriji. Ove godine, "Grga Moto" sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na ovom spektaklu kako bismo pružili najnovije informacije i proizvode našim vjernim kupcima u Crnoj Gori.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998