0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis
07.11.2023.

Najava sajma EICMA u Milanu:

Najava sajma EICMA u Milanu: "Grga Moto" u službi motociklista 

Jubilarno 80. izdanje sajma EICMA u Milanu brzo se približava, a moto svijet s nestrpljenjem iščekuje ovu izuzetno važnu manifestaciju. Ovaj događaj, poznat kao "Sal Internazionale del Ciclo e del Motociclo," predstavlja vrhunsku priliku za entuzijaste, profesionalce i inovatore iz cijelog svijeta da istaknu novitete i inovacije u moto industriji. Ove godine, "Grga Moto" sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na ovom spektaklu kako bismo pružili najnovije informacije i proizvode našim vjernim kupcima u Crnoj Gori. 

Kao firma koje posluje u ovoj oblasti dugih 30 godina imamo obavezu da  pružimo najbolji proizvod i informaciju našim kupcima. Naš cilj je da budemo u samom epicentru dešavanja kako bismo prenijeli sve inovacije i na tržište Crne Gore, kako ni naši ljubitelji dvotočkaša ne bi zaostajali za najnovijim trendovima u moto industriji. 

Naša posvećenost se ne ogleda samo u prezentovanju proizvoda, već i u pružanju najpreciznijih informacija i karakteristika i podrške našim klijentima. Naš tim će biti prisutan na sajmu, kako bismo na najefikasniji i najpouzdaniji način pružili savjete, odgovorili na vaša pitanja i osigurali da svako iskustvo s "Grga Moto" proizvodima bude na najvišem mogućem nivou.

Prije samo dva mjeseca, pokrenuli smo svoju online platformu, web shop, sa preko 100.000 različitih proizvoda, kao rezultat naše posvećenosti proširivanju i poboljšanju ponude za naše kupce. Nakon ovogodišnjeg sajma EICMA, i posjete svih vodećih brendova, pripremili smo dodatno proširenje ponude na preko 200.000 artikala. 

Ovo nam omogućava da vam obezbijedimo najširu paletu proizvoda, osiguravajući vam željeni izbor artikala shodno vašim preferencijama, ne ograničavajući vas uskom ponudom proizvoda. Ovo je izvanredan uvod u iščekivanju sajma EICMA u Milanu i angažmana "Grga Moto" kompanije na ovom prestižnom događaju. 

Pratite nas kako biste bili u toku s najnovijim vijestima i pripremite se za iskustvo koje će transformisati vaš svijet motocikala. "Grga Moto" - vaš partner na putu ka vrhunskom moto iskustvu.

Bezbijednost motociklista sa Air bag sistemima

Dobrodošli na sajt "Grga Moto," gdje ćete uvijek moći pratiti najnovije vijesti iz svijeta moto industrije. Vožnja motocikla pruža nezaboravne trenutke slobode i uzbuđenja, ali isto tako nosi i potencijalne rizike. Zbog toga je bezbjednost vozača motocikla od suštinskog značaja. Jedna od najnovijih inovacija koja je značajno unaprijedila sigurnost na dva točka je tehnologija Air-Bag-a, koja je prepoznata kao revolucionarno rješenje za zaštitu motociklista. U ovom blogu, istražićemo šta su tačno Air-Bag sistemi za motocikle, kako rade, i koje prednosti donose. Ova inovacija obećava da će promjeniti način na koji razmišljamo o bezbjednosti na dva točka, a mi vam donosimo sve što treba da znate o ovoj tehnologiji.

Za šta se koristi danas motocikl - zadovoljstvo ili potreba?

U današnjem svijetu, motocikl je mnogo više od samo prevoznog sredstva. Nekada smatran čistom potrebom za brzim i efikasnim kretanjem, motocikl je postao mnogo više od toga. U ovom blogu ćemo istražiti kako se upotreba motocikla promijenila i kako se sada više vezuje za zadovoljstvo, avanturu i stil života nego za običnu potrebu za prevozom. 

Najava sajma EICMA u Milanu:

Jubilarno 80. izdanje sajma EICMA u Milanu brzo se približava, a svijet motocikala s nestrpljenjem iščekuje ovu izuzetno važnu manifestaciju. Ovaj događaj, poznat kao "Sal Internazionale del Ciclo e del Motociclo," predstavlja vrhunsku priliku za entuzijaste, profesionalce i inovatore iz cijelog sveta da istaknu najnovije inovacije u moto industriji. Ove godine, "Grga Moto" sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na ovom spektaklu kako bismo pružili najnovije informacije i proizvode našim vjernim kupcima u Crnoj Gori.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998