0

Zamena ekrana na mobilnom telefonu

Zamjena ekrana na mobilnom telefonu

Promjena displeja na svim modelima telefona

Mobilni je uvek sa nama. Nosimo ga sa sobom na posao, u provod, na putovanje… A koliko je samo puta ispao iz džepa i završio na betonu ili pločicama? Ako Vam do sada, prilikom pada, nije puklo staklo ili LCD na mobilnom telefonu imali ste sreće, a ako niste, tu je Digitalko.  Zamjena ekrana na mobilnom telefonu jedna je od muka sa kojima se vlasnici telefona često suočavaju.

U Digitalko servisu telefona verujemo da razbijen ekran telefona nije razlog da vam čitav dan bude uništen. Zato, ako Vam je potrebna zamjena displaya na Samsung telefonu, Lenovo, Nokia, Microsoft ili BlackBarry ili uređaju drugog brenda, i potrebna vam je najbolja cena zamene ekrana telefona, obratite se Digitalko servisu.

Brza zamjena napuklog ekrana na mobilnom telefonu

Promjenu displeja u servisu Digitalko možete obaviti u najkraćem roku! Samo donesite svoj mobilni telefon u servis i, dok lupite dlanom o dlan, vaš telefon će biti popravljen.

Prilikom zamjene polomljenog ekrana na mobilnom telefonu, bilo da se radi o telefonu Samsung  ili o uređaju marke Xioimi, Huvawei, Honor, Iphone, Realme, na vaš uređaj postavljamo displej koristeći sertifikovane mašine. Time se obezbeđuje da će sve prijanjati i funkcionisati kako je predviđeno.

U slučaju da telefon kome je potrebna zamJena polomljenog ekrana pošaljete u naš servis, u roku od 48 sati biće izvršena zamJena ekrana, a telefon će Vam biti vraćen.

Pozovite +38269195998