0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Kamionska GPS Navigacija Garmin Dezl 580 LMT-D Europe

Šifra artikla: 010-01858-13
Brend: garmin
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

Jednostavan GPS navigacioni uređaj za kamione

Pogledajte sve specifikacije
576,47€

490,00€

Maloprodajna cijena: 576,47€
Cijena na 24 rate: 576,47€ Pogledajte tabelu
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

Jednostavan GPS navigacioni uređaj za kamione

  • 5,0-inčni navigacioni uređaj za kamione koji sadrži karte Europe i uključuje besplatne nadogradnje lifetime karata1. Takođe uključuje besplatne saobraćajne  informacije u stvarnom vremenu putem DAB mreže ili aplikacije Smartphone Link - live usluge putem besplatne aplikacije Smartphone Link2
  • Izrada prilagođenih ruta za kamione3 uzimajući u obzir veličinu, teret i težinu kamiona,  upozorenja o visini nadolazećih mostova, ograničenjima težine, oštrim krivinama, strmim nagibima i još mnogo toga
  • Jednostavno planiranje odmora sa blagovremenim obaveštenjima da je vreme za odmor, saobraćajni znakovi funkcije Nadolazi koji ukazuje na obližnje restorane, odmorišta, benzinske pumpe i prenoćišta
  • Tačke interesa za kamione; filtrirajte odmorišta za kamione po ponudi, npr. "Kafić" ili "Tuševi"
  • Kontrolišite dēzl glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućava jednostavne nadogradnje karata i softvera bez računara
  • Funkcija Slanje i praćenje dispečerima omogućava jednostavno slanje tekstualnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje

Ako ste prevoznik, pouzdajte se u Garmin navigacione uređaje na dugačkim putovanjima. Navigacioni uređaj za kamione dēzl 580 LMT-D osmišljen je za profesionalne vozače kamiona i obuhvata izradu prilagođenih ruta za kamione3 sa prediktivnim upozorenjima o uslovima na ruti i tačkama interesa za kamione, uz jednostavno planiranje odmora zahvaljujući blagovremenim obaveštenjima.

dēzl 580 LMT-D opremljen je detaljnim kartama Europe koje uključuju i ograničenja za kamione poput visina mostova, opasnih krivina, ograničenja težine i još mnogo toga, uz relevantne podatke za većinu glavnih puteva i autoputeva. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se uneti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu prikladnu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg kamiona3.

Pomoću jednostavnih profila kamiona jednim dodirom ekrana menjajte veličinu prikolica. Uključeni planer puta omogućuje vam izradu ruta sa više zaustavljanja uz planiranje i čuvanje  budućih putovanja.

Jednostavno oblikovanje ruta omogućuje vam da dodirivanjem ekrana u svoju rutu uključite preferirane puteve ili gradove.

Jedan pogled 

Jednostavno planiranje odmora

Kako bi vam pojednostavio život na putu, dēzl 580 LMT-D omogućava jednostavno planiranje odmora zahvaljujući blagovremenim obaveštenjima da je vreme za odmor i predlozima o obližnjim hotelima, restoranima i parkiralištima.

Jednostavno planiranje odmora 

Ugrađeni bazu podataka tačaka interesa za kamione

Pronađite tačke interesa poput odmorišta za kamione, parkirališta, prenoćišta, Wi-Fi tačke i mnoge druge koje drugi profesionalni vozači toliko vole pa su im dali visoke ocene. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske pumpe, Wi-Fi i perionice kamiona.

 Nadolazi
Kompatibilan sa Bluetooth® tehnologijom

Sinhronizujte uređaj pomoću Bluetooth tehnologije uz pametni telefon i dēzl 580 LMT-D za hands-free pozive4 pomoću ugrađenog mikrofona i jakih zvučnika koji omogućavaju da čujete sagovornika nezavisno o glasnoj buci na putu. Telefon možete skloniti na sigurno u džep ili na upravljačku ploču a onda upućivati ili primati pozive. Tekstualne poruke i ostala upozorenja aplikacija prikazuju se na ekranu dēzl uređaja kad je uparen sa telefonom.

 Jedan pogled

Koristite snagu svoga glasa za upravljanje

Opremljen navigacijom sa glasovnom aktivacijom. Obratite se dēzl uređaju i on će reagovati, a vaše ruke neće napustiti upravljač.

 

Uparite ga sa pametnim telefonom za pristup saob. informacijama i informacijama o sigurnosnim kamerama u realnom vremenu i još mnogo toga

Smartphone Link besplatna je aplikacija koja dēzl 580 LMT-D povezuje sa vašim iPhone® uređajem ili Android™ pametnim telefonom. Nakon uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u relanom vremenu2 poput informacija o saobraćaju ili vremenu.

Jedan pogled 

Ostanite u toku uz ugrađeni Wi-Fi®

Budući da dēzl 580 LMT-D sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograditi karte i softver. Kada nova nadogradnja postane dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, automatski ćete primiti obaveštenje na ekran. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.
Ugrađeni Wi-Fi 

Slanje i praćenje

dēzl 580 LMT-D isporučuje se sa prethodno učitanim jednostavnim rešenjem za nadzor kamiona2. Jednostavno pratite vozače i komunicirajte sa njima, npr. slanjem poruke sa adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar poruke i lako izraditi rutu do odredišta. Na ekranu dēzl navigacionog uređaja odaberite ikonu Slanje i praćenje kako biste postavili tu funkciju.

 Otprema i praćenje

Dnevnik istorije servisa

dēzl 580 LMT-D ima dnevnik istorije servisa u koji možete beležiti datume i vrste obavljenih servisa. To je praktičan način za beleženje podataka o broju pređenih kilometara na gumama, pritisku u gumama, zameni ulja i guma i drugih podataka.

Zapisnik povijesti servisa 

Radi sa pomoćnom kamerom

Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unatrag. dēzl 580 LMT-D kompatibilan je sa odabranim bežičnim Garmin pomoćnim kamerama. Kada su upareni, na ekranu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimak koju odašilje kamera.

Pomoćna kamera 

Jednostavna navigacija

dēzl 580 LMT-D ima i aktivnu pomoć za trake (ALG). Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je ispravna traka za vašu rutu. photoReal prikaz ukrštanja prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i sa mnoštvom detalja. Bird’s Eye prikaz ukrštanja daje detaljnu sliku raskrsnica iz vazduha. Uz to, Garmin Real Directions daje govorne komande kakve biste dobili od prijatelja i umesto teško čitljivih ili nepostojećih znakova sa nazivima ulica koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju.

Jedan pogled 

Jedan pogled

Uključuje nadogradnje lifetime karata

dēzl 580 LMT-D isporučuje se sa učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime1 karata vaše će rute sigurno uvek prikazivati najnovije karte, tačke interesa i navigacione podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tokom životnog veka svog GPS navigacionog uređaja.

Prethodno učitane popularne tačke interesa

Ako ne poznajete određeno područje, oslonite se na prethodno učitane tačke interesa TripAdvisor® . Pogledajte ocene za tačke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke sa najvećeg svetskog web portala za putovanja direktno do vas pomažemo vam pronaći mesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše celo putovanje učiniti delom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mesta na kojima možete stati na putu.

U našoj se bazi podataka tačaka interesa nalaze i dodatne informacije za pretraživanje dobijene putem Foursquare®. Foursquare za vaše područje dodaje milione novih popularnih restorana, prodavnica, usluga i još mnogo toga.

1Uslovi i odredbe korišćenja lifetime karata
2Da biste pristupili Garmin Live uslugama, morate preuzeti aplikaciju 
Smartphone Link na kompatibilnom pametnom telefonu koji podržava Bluetooth® i GPS (prodaje se odvojeno); za detaljne informacije pogledajte Smartphone Link
3Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila za vaš kamion ne garantuje da će se karakteristike kamiona uzimati u obzir u svim predlozima ruta. Uvek poštujte sve saobraćajne znakove i uslove na putu
4Potreban je pametni telefon sa omogućenom Bluetooth vezom (prodaje se odvojeno).

TripAdvisorBluetoothHEREFoursquare

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 171,93€ 515,79€
6 86,88€ 521,28€
12 46,40€ 556,82€
24 24,02€ 576,47€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 171,93€ 515,79€
6 86,88€ 521,28€
12 46,40€ 556,82€
24 24,02€ 576,47€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 171,93€ 515,79€
6 86,88€ 521,28€
12 46,40€ 556,82€
24 24,02€ 576,47€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998