0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Ručna GPS Navigacija snalaženje u prirodi Garmin Oregon 700

Šifra artikla: 010-01672-02
Brend: garmin
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

Robusni GPS/GLONASS ručni uređaj s ugrađenom Wi-Fi® tehnologijom i još mnogo toga

Pogledajte sve specifikacije
563,74€

479,18€

Maloprodajna cijena: 563,74€
Cijena na 24 rate: 563,74€ Pogledajte tabelu
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

Robusni GPS/GLONASS ručni uređaj s ugrađenom Wi-Fi® tehnologijom i još mnogo toga

  • Dvostruki GPS i GLONASS satelitski prijem visoke osetljivosti osigurava bolje performanse u zahtevnom okruženju u odnosu na samo GPS
  • Poboljšana antena omogućava bolji prijem i rad; kompas s 3 ose sa senzorima za brzinu i barometarski visinomer
  • 3-inčni dodirni ekran čitljiv na suncu s dvostrukom orijentacijom (vodoravno i vertikalno)
  • Prošireno bežično povezivanje (podrška za Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); podrška za aktivnu vremensku prognozu i Geocaching Live
  • Pametna obaveštenja uz omogućenu Bluetooth® tehnologiju1 i automatski prenos na online zajednicu Garmin Connect™
  • Uključuje jednogodišnju pretplatu na satelitske slike BirdsEye

 

 

Zahvaljujući poboljšanom dizajnu antene koja osigurava bolji satelitski prijem uz Oregon 700 ručni uređaj s GPS-om i GLONASS-om, na dohvat ruke vam se nalazi još više fantastičnih mogućnosti za boravak na otvorenom prostoru.Nije važno da li je to planinarenje, biciklizam, geocaching, penjanje, vožnja kajakom, jahanje stazama ili bilo što drugo – ovaj robusni navigacioni uređaj spreman je za sve.

Može se bežično povezati na više načina (Wi-Fi, Bluetooth i ANT+), ima podršku za aktivnu vremensku prognozu s animiranim radarskim preklapanjima, jednogodišnju pretplatu na satelitske slike BirdsEye i ugrađeni kompas s 3 ose s barometarskim visinomerom.

 

 

 

Zabavite se uz Geocaching.com

Uz bežično povezivanje na web stranicu Geocaching.com pomoću Oregon uređaja uživanje u nenadmašnom geocaching iskustvu nikada nije bilo jednostavnije. Uređaj možete postaviti da automatski ažurira najnovije geocache stavke. Više ne morate ručno unositi koordinate ili ispisivati detalje geocache stavki na papir.

 

 

 

 

Više povezivanja, manje komplikacija1

Uz više mogućnosti za bežično povezivanje kojima je opremljen Oregon 700, nadogradnja softvera, proveravanje meteorološkog radara2 i prenosi avantura na online zajednicu Garmin Connect nikada nisu bili jednostavniji. LiveTrack lokacijske podatke ili otkrivene geocacheve možete razmeniti čak i pomoću WiFi tehnologije ili pametnog telefona. Pametna obaveštenja putem Bluetooth veze i kompatibilnog pametnog telefona omogućuju vam da direktno na uređaj primate e-poštu, poruke i upozorenja. Tako možete videti što se događa u vašem svetu čak i kada se od njega želite odmaći.

 

 

 

 

Navodite svojim putem

Ručni uređaj Oregon 700 je opremljen sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas korišćenjem GPS-a i GLONASS-a i ABC senzora (visinomera, barometra i kompasa) vodi s utabanih staza i ponovo vraća na njih. Ugrađeni visinomer daje podatke o nadmorskoj visini za tačno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promena pritiska vazduha koji meri barometar možete predvideti promene vremena. Elektronski kompas s 3 ose pokazuje vam pravi smer nezavisno o tome krećete li se ili ne. Oregon 700 je opremljen i funkcijom TracBack® koja vam pomaže da se istim putom vratite na početnu tačku. Možete označiti i druge lokacije do kojih se želite vratiti kao što su vaš kamp, vozilo ili druge tačke interesa.

 

 

Uživajte u prikazima na živopisnom ekranu

Ručni uređaj Oregon 700 je opremljen svetlim 3-inčnim ekranom osetljivim na dodir u boji koji je čitljiv na suncu, a može se okrenuti i u vodoravan i u vertikalan položaj. Uređaj lako podržava više vrsta karata kao što su BlueChart® g2 HD za navigaciju na vodi ili City Navigator® za uputstvo skretanje-po-skretanje. Izdržljivo kućište ima oznaku vodootpornosti IPX7 što znači da su uređaji iz serije Oregon stvoreni kako bi vam u svim uslovima osiguravali važne kartografske i podatke o praćenju. Uz to, ekran Oregon uređaja možete prilagoditi besplatnim preuzimanjima iz Garmin Connect IQ™ online trgovine3.

 

 

Isplanirajte svoje sledeće putovanje

Osmislite svoju sledeću avanturu pomoću softvera BaseCamp™ koji vam omogućuje pregledanje i organizovanje karata, tačaka, ruta i tragova. Ovaj besplatni program za planiranje putovanja vam omogućuje čak da stvorite avanturu Garmin Adventures koju s prijateljima, članovima porodice ili istraživačima možete podeliti online. BaseCamp na ekranu vašeg računara prikazuje sve topografske kartografske podatke sačuvane u uređaju, uključujući konture i profile nadmorske visine. Na uređaj možete preuzeti i gotovo neograničen broj satelitskih slika zahvaljujući uključenoj pretplati na BirdsEye satelitske slike.

1Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Kompatibilnost proverite na web-mestu garmin.com/ble.
2Napomena: aktivna vremenska prognoza dostupna je u Velikoj Britaniji, Irskoj, Portugalu, Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Luksemburgu, Švajcarskoj, Danskoj, Norveškoj, Švedskoj, Finskoj, Austriji, Sloveniji i delimično u severnoj Italiji.
3Aplikacije, widgeti i polja sa podacima će biti predstavljena kada budu dostupni. Svi proizvodi možda neće biti dostupni svo vreme. Trenutno dostupne Connect IQ proizvode proverite na web-mestu.

Reč i logotipi Bluetooth® registrovani su trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi® je registrovan trgovački znak kompanije Wi-Fi Alliance.

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 168,07€ 504,21€
6 84,93€ 509,57€
12 45,36€ 544,32€
24 23,48€ 563,53€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 168,07€ 504,21€
6 84,93€ 509,57€
12 45,36€ 544,32€
24 23,48€ 563,53€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 168,07€ 504,21€
6 84,93€ 509,57€
12 45,36€ 544,32€
24 23,48€ 563,53€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998