0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Ručna GPS Navigacija snalaženje u prirodi Garmin eTrex 30x

Šifra artikla: 010-01508-12
Brend: garmin
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

Ručni GPS uređaj sa 3-osnim kompasom, poboljšanim ekranom i prethodno učitanim kartama

Pogledajte sve specifikacije
331,01€

281,36€

Maloprodajna cijena: 331,01€
Cijena na 24 rate: 331,01€ Pogledajte tabelu
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

Ručni GPS uređaj sa 3-osnim kompasom, poboljšanim ekranom i prethodno učitanim kartama

  • 2,2-inčni kristalno jasan ekran u boji
  • Prethodno učitane Garmin TopoActive karte istočne Europe sa osenčanim reljefom
  • Prijemnik GPS signala visoke osjetljivosti sa podrškom za HotFix® i GLONASS
  • 3-osni kompas i barometarski visinomer
  • 4 GB interne memorije. Memorija se može proširiti pomoću microSD™ kartice (ne isporučuje se).
  • Osnovna karta sveta sa osenčanim reljefom

eTrex 30x poboljšana je verzija popularnog eTrex 30 uređaja koju odlikuju povećana rezolucija ekrana i proširena ugrađena memorija na koju sada možete spremiti više karata. Prethodno učitane Garmin TopoActive karte olakšavaju bavljenje mnogim aktivnostima na otvorenom kao što su planinarenje (sa tehničkom opremom ili bez opreme), geocaching, biciklizam i ribolov. Funkcije eTrex 30x uređaja poboljšane su u odnosu na eTrex 30, no zadržali smo jednostavnost korišćenja, prihvatljivu cenu i legendarnu izdržljivost njegovog prethodnika.

 

Vidite svoj put

eTrex 30x ima poboljšan 2,2-inčni ekran sa 65 000 boja čitljiv i na sunčevoj svetlosti. Izdržljiv i vodootporan, eTrex 30x napravljen je da izdrži sve. Odlikuje ga poboljšan meni, ali i dalje je čvrst i otporan na prašinu, prljavštinu, vlagu ili vodu.

 

Novi alati za vašu šetnju po planinama

Novi ugrađeni 3-osni elektronski kompas koji se prilagođava nagibu pokazuje pravi smer čak i kad stojite na mestu ili kad uređaj nije u vodoravnom položaju. Opremljen je i barometarskim visinomerom koji praćenjem promena pritiska precizno određuje nadmorsku visinu na kojoj se nalazite. Možete ga upotrebiti za praćenje barometarskog pritiska tokom vremena kako biste na vreme uočili promene vremenskih uslova.

 

Idite bilo kuda

Uz mnoštvo kompatibilnih nosača svoj eTrex 30x možete montirati gotovo svuda. Montirajte ga u automobil i uz City Navigator NT® karte uživajte u govornim uputstvima skretanje-po-skretanje ili ga pomoću robusnih nosača montirajte na bicikl ili quad vozilo. Ako idete u ribolov ili na jedrenje, možete ga montirati i na plovilo. 

 

Budite globalni

Serija eTrex istovremeno prati i GPS i GLONASS satelite – može se povezati sa 24 satelita više u odnosu na korišćenje samo GPS-a. Uz to, vreme potrebno da se prijemnik “usmeri” na lokaciju u proseku je 20 % kraće nego samo pomoću GPS-a. Pomoću prijemnika GPS signala visoke osetljivosti opremljenog EGNOS tehnologijom i tehnologijom predviđanja položaja satelita HotFix, eTrex brzo i precizno određuje položaj na kojem se nalazite, a svoj GPS položaj održava čak i u gustoj šumi ili u dubokim dolinama.

 

Prethodno učitane Garmin TopoActive karte

eTrex 30x se isporučuje sa prethodno učitanim novom Garmin TopoActive* kartom istočne Europe, savršenom početnom tačkom za prvu rekreativnu aktivnost uz korišćenje GPS-a. Karta daje relevantne i korisne informacije za aktivnosti kao što su planinarenje i biciklizam, rutabilna je i pokazuje promene nadmorske visine*. Garmin TopoActive istočna Europa pokriva sledeće 22 države:  Albaniju, Belorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Grčku, Mađarsku, Letoniju, Litvaniju, Makedoniju, Moldaviju, Crnu Goru, Poljsku, Rumuniju, Rusiju/Kalinjingrad, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Tursku i Ukrajinu.

Upotrebite slot za microSD™ karticu i učitajte dodatne napredne karte kao što su Topo karte, BlueChart® g2 nautičke karte ili City Navigator® NT karte. eTrex 20x podržava i BirdsEye satelitske slike (potrebna pretplata) koje možete preuzeti i integrisati u svoje karte.

 

Podelite bežičnim putem

Uz eTrex 30x bežičnim putem sa drugim kompatibilnim uređajima podelite svoje rute, geocache stavke i druge korisničke podatke. Samo pritisnite “šalji” i prenesite svoje podatke i delite avanture sa prijateljima.

eTrex može se povezati sa kompatibilnim Garmin uređajima, uključujući VIRB™ kamere i dodatne senzore uključujući tempe™ senzore, pedometre i monitore pulsa

 

Pronađite zabavu

eTrex 30x podržava geocaching GPX datoteke za beskonačne geocaching avanture bez papira. Posetite web-mesto Geocaching.com , preuzmite geocache stavke direktno na svoj uređaj i krenite u lov na cache stavke! eTrex 30x sprema sve ključne informacije kao što su lokacija, teren, zahtjevnost, natuknice i opisi. Kako nema papira, ne samo da brinete za okoliš, već ne morate niti ručno unositi koordinate. 

 

Isplanirajte svoje sledeće putovanje

Uz aplikaciju BaseCamp™ preuzmite kontrolu nad svojom sledećom avanturom. Besplatan softver za planiranje putovanja omogućuje vam pregledavanje i organizovanje karata, ruta i još mnogo toga, a možete stvoriti čak i Garmin avanture koje možete podeliti sa prijateljima, porodicom ili drugim istraživačima. BaseCamp na ekranu vašeg računara prikazuje 2D ili 3D topografske kartografske podatke, ali i mnoštvo satelitskih slika ako ste korisnik pretplate na BirdsEye satelitske slike.

*Garmin TopoActive karte zasnovane su na OSM kartografskim podacima; kvalitet karte uveliko zavisi od pokrivenosti karte; Garmin ne može garantovati za kvalitet i potpunost kartografskih podataka

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 98,60€ 295,79€
6 49,82€ 298,94€
12 26,61€ 319,32€
24 13,77€ 330,59€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 98,60€ 295,79€
6 49,82€ 298,94€
12 26,61€ 319,32€
24 13,77€ 330,59€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 98,60€ 295,79€
6 49,82€ 298,94€
12 26,61€ 319,32€
24 13,77€ 330,59€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998