0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Ručni Outdoor GPS sat Garmin fenix 5 Sapphire Crni

Šifra artikla: 010-01688-11
Brend: GARMIN
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

GPS multisport sat za sport, avanture i stil

Pogledajte sve specifikacije
811,76€

690,00€

Maloprodajna cijena: 811,76€
Cijena na 24 rate: 811,76€ Pogledajte tabelu
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

GPS multisport sat za sport, avanture i stil

  • Kompaktni (47 mm) GPS multisport sat s tehnologijom merenja pulsa na ručnom zglobu Elevate™1
  • Steel Grip dizajn donosi okvir od nerđajućeg čelika s EXO antenom i čvrstu čeličnu poleđinu, za vrhunsku izdržljivost u zahtevnim okruženjima
  • Prethodno učitani profili aktivnosti za sve vaše sportske aktivnosti i avanture
  • Približite sebi ključne statističke podatke uz widget za performanse koji pokazuje učinke i napredak vaših vežbi
  • Povezane funkcije2 uključuju pametna obaveštenja, automatske prenose u online zajednicu sportista Garmin Connect™ i personalizaciju pomoću besplatnih izgleda sata i aplikacija iz naše Connect IQ™ trgovine
  • Senzori za upotrebu na otvorenom, uključujući GPS i GLONASS satelitsko određivanje položaja, barometarski visinomer i kompas sa 3 ose sa žiroskopom
  • fēnix 5 komplet za napredno treniranje dodaje i HRM-TRI senzor za naprednu dinamiku trčanja i praćenje pulsa tokom plivanja

 

Budite bolji bolji sa svakim sledećim danom. fēnix 5 je vrhunski GPS multisport sat koji omogućava merenje pulsa na ručnom zglobu1 i donosi napredne funkcije treniranja i zamenjive narukvice zahvaljujući kojima se možete trenutno prebaciti s radnog mesta na vežbanje. Bez obzira na sport koji želite pratiti, fēnix 5 vam to omogućava zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti i naprednom praćenju performansi koji vam pružaju bolju kontrolu efikasnosti vežbanja, a tu su i pametna obaveštenja2.

 

Upečatljiv dizajn, impresivne karakteristike

fēnix 5 je kompaktni multisport sat prečnika 47 mm s optimizovanim performansama. fēnix 5 se odlikuje izdržljivim atletskim dizajnom i vrhunskim kvalitetom okvira od nerđajućeg čelika s EXO antenom i čvrstom čeličnom poleđinom koji mu osiguravaju vrhunsku izdržljivost u najzahtevnijim okruženjima (vodootporan na dubinama do 100 metara). fēnix 5 ispunjava estetske i atletske zahteve.

Izvanredna čitljivost u pokretu

Uvek uključeni Garmin Chroma Display™ visoke rezolucije i pune palete boja omogućava izvrsnu čitljivost u svakom trenutku. fēnix 5 koristi 1,2-inčni transflektivni ekran koji reflektuje i odašilje svetlost, a istovremeno omogućava još veću čitljivost sata pod jakim osvetljenjem. Kako bi se osigurala poboljšana izdržljivost ovog sportskog sata tokom vremena, fēnix 5 Sapphire satovi imaju kvalitetna safirna stakla otporna na ogrebotine.

 

 

Merenje pulsa na ručnom zglobu1

Kako bi ambiciozni sportisti imali potpunu slobodu, svi modeli fēnix 5 su opremljeni tehnologijom merenja pulsa na ručnom zglobu Elevate koja omogućava praćenje pulsa bez potrebe za nošenjem monitora pulsa na grudima. Zahvaljujući novom, potpuno integrisanom senzoru Elevate na zglobu, u svakom trenutku možete kontrolisati intenzitet vežbanja i pratiti dnevne aktivnosti uz praćenje pulsa 24 sata dnevno i 7 dana u nedelji te dobiti tačnije informacije o potrošenim kalorijama tokom dana.
 

Zamenjive narukvice koje odgovaraju vašem stilu

Asortiman QuickFit narukvica po vašem izboru od vrhunske kože, metala ili silikona olakšava kombiniovanje i usklađivanje stilova sa svim sportskim ili ostalim aktivnostima. Za zamenu narukvice nisu potrebni alati. Jednostavno ih zamenite, pritisnite i spremni ste.
 

Sve što treba da znate o svom vežbanju

Ako je vaš cilj kontinuirano poboljšanje rezultata, spremni ste na bezbrojne sate vežbanja. Novi widget modela fēnix 5 za performanse donosi sve potrebne informacije za jednostavan pristup na jednom mestu, omogućavajući vam bolje praćenje kondicije i efikasnije vežbanje.

  • Status treniranja: Pokazuje vam efikasnost vežbanja, pruža smernice za produktivnost i dalji napredak.
  • Procena maksimalnog VO2: Podaci o trbušnjacima, trčanju ili vožnji bicikla koji se koriste za procenu maksimalnog volumena (kapaciteta) kiseonika koji možete da potrošite u minuti, uz prikaz pokazatelja vašeg nivoa fizičke kondicije.
  • Opterećenje treniranja: Vam pokazuje koliko ste naporno vežbali tokom nekog vremenskog razdoblja, bez obzira o kojoj se aktivnosti radilo.
  • Savetnik za oporavak: Merač vremena za oporavak odbrojava preporučeno vreme za oporavak od poslednjeg treninga.
 
Napredni indikatori kao što su funkcionalni prag snage (FTP) i laktatni prag vam pomažu da bolje ocenite vaš stvarni nivo učinka tokom vožnje bicikla ili trčanja, a funkcija Predviđanje utrke procenjuje vaše idealno vreme za završetak trka na 5 i 10 km, polumaratona i maratona na temelju vaše trenutne maksimalne VO2 vrednosti. Training Effect 2.0 prikazuje rezultate aerobne i anaerobne koristi za svaki trening kako biste mogli razumeti koliko vam se zaista isplati vaš trening visokog intenziteta.  

Intenzivnije trčanje

Sada možete dodatno analizirati svoje podatke o trčanju. Garmin funkcije treniranja koje koriste opsežna fiziološka merenja i naprednu dinamiku trčanja1 vam mogu pomoći da poboljšate formu i ukupne rezultate. Ta merenja uključuju praćenje rezultata sa kojima se upoređuje vaša trenutna kondicija s vašom prosečnom kondicijom, kadencom trčanja i dužinom koraka. Neka vam svako trčanje bude lični izazov, takmičite se s drugim korisnicima funkcije Strava Live Segments, pratite upozorenja za početak i kraj segmenata, poredak vodećih, a možete i pratiti poređenje trenutnog rezultata i ličnog rekorda.

Izaberite fēnix 5 komplet za napredno treniranje sa senzorom pulsa na grudima HRM TRI i pristupite dodatnim fēnix 5 merenjima3. Merenja uključuju proračun naprezanja za merenje stvarnih nivoa stresa na temelju varijabilnosti pulsa, vertikalne oscilacije i odnosa ili vremena i balansa dodira s tlom, kako bi vaše trčanje bilo efikasnije.
 

Trčanje uzbrdo

fēnix 5 je opremljen funkcijama koje čine razliku na terenu. Funkcija automatskog uspona/trčanja osigurava prava merenja u pravim okruženjima. Dok trčite po ravnom terenu pratiće tempo i udaljenost, a kad se nađete na uzbrdici, automatski će se prebaciti na akumulirani uspon i vertikalnu brzinu. fēnix 5 za trkače na duge staze ima poseban način rada za produženo praćenje koji u novom žiroskopski podržanom načinu rada UltraTrac® omogućava praćenje do 50 h.

Pravi multisport talent

fēnix 5 je savršeni partner svim sportistima koji se bave raznim sportovima. Odaberite namenske profile aktivnosti za plivanje-trčanje, triatlon ili uradite multisport profil koji će odgovarati vašem treningu i načinu trčanja. Jednostavnim pritiskom na taster prebacite se s jedne aktivnosti na drugu; svi vaši treninzi uzeće se u obzir.

Sat za sve sportske aktivnosti

Osim funkcija za trčanje, fēnix 5 satovi nude i posebne funkcije za biciklizam, plivačke treninge, skijanje, golf i veslačke sportove, uključujući uspravno veslanje na dasci za surfanje i veslanje. Kod biciklista, fēnix 5 prati brzinu i udaljenost, a nakon uparivanja s meračem snage, sve dinamičke vrednosti vožnje biciklom. Kod plivača, uređaj prati udaljenost, broj zaveslaja i još mnogo toga. Izaberite jedan od fēnix 5 kompleta za napredno treniranje sa senzorom pulsa na grudima HRM TRI i pratite podatke o pulsu i tokom plivačkog treninga. U načinu rada za skijanje i daskanje na snegu možete neposredno pratiti brzinu, udaljenost, vertikalni pad i automatski brojač etapa. Funkcije za veslačke sportove uključuju broj zaveslaja, brzinu zaveslaja, čak i udaljenost po zaveslaju. Način rada za golf prati udaljenost do prednje, zadnje i srednje strane greena za svaki teren koji ste preuzeli s usluge Garmin Connect – dodajući poboljšanja poput praćenja statistike (pogoci na fairwayu itd.), Green View prikaz, AutoShot prepoznavanje i automatsko merenje.

 

Uživajte na otvorenom, na svoj način

Svaki fēnix 5 će vas sigurno voditi utabanim stazama i van njih kroz kombinaciju GPS/GLONASS određivanja položaja, naprednih senzora i poznatih Garmin navigacionih funkcija kao što je TracBack™. Uređaj pomoću GPS-a automatski kalibriše svoje senzore kako bi vam dao najtačnije informacije. Ugrađeni visinomer daje podatke o nadmorskoj visini za tačno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promena vazdušnog pritiska koje mere termometar i barometar možete predvideti promene vremena. Elektronski kompas s 3 ose vam pokazuje pravi smer nezavisno od toga krećete li se ili ne.

Mnogo načina za povezivanje

Svi modeli serije fēnix 5 nakon uparivanja s kompatibilnim uređajem podržavaju pametna obaveštenjai. Primajte e-poštu, poruke i upozorenja durektno na svoj sat. Još jedna nova funkcija modela fēnix 5, GroupTrack5, omogućuje uparivanje uređaja pomoću usluge Garmin Connect™ pa kada se razdvojite tokom aktivnosti, možete pratiti gde se nalaze vaši prijatelji vozači, a oni mogu pratiti vas. Druge povezane funkcije uključuju automatski prenos na Garmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i deljenje putem društvenih medija pomoću besplatnih aplikacija Garmin Connect™ Mobile. Svi modeli fēnix 5 Sapphire podržavaju Wi-Fi®, tako da se satom možete povezati u bežičnu mrežu i automatski slati prenose aktivnosti, deleći ih putem usluge Garmin Connect.

Prilagođene aplikacije i izgledi sata

Svoj sat fēnix 5 možete personalizovati besplatnim preuzimanjem sadržaja iz naše Connect IQ trgovine. Promenite izgled sata, dodajte polja sa podacima ili preuzmite aplikacije i widgete za brz pregled informacija. Garmin neprestano sarađuje s vodećim kompanijama i razvojnim inženjerima, izgrađujući partnerstva koja vašem fēnix multisport satu daju dodatnu vrednost. Kompanije kao što su Uber, Strava, AccuWeather i mnoge druge nude aplikacije i poboljšanja koja vam omogućavaju da fēnix 5 prilagodite svom stilu života na više načina no ikad pre.

 

Nosite svoju ličnost na ručnom zglobu

Možete preuzeti i besplatnu aplikaciju Garmin Face It™ za prilagođavanje izgleda sata kako biste za pozadinsku sliku sata fēnix dodali bilo koju sliku s pametnog telefona. Jednostavno preuzmite aplikaciju, izaberite sliku iz albuma s fotografijama, prilagodite stil prikaza vremena i postavite izabranu sliku kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psa, Garmin vam omogućuje personalizovanje sata koji se potpuno prilagođava vašoj ličnosti.

1Tačnost praćenja aktivnosti
2Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
3Kada se upari s monitorom pulsa koji se isporučuje s nekim modelima. ; Isporučuje se s nekim modelima, za druge se prodaje odvojeno.
4Tačnost praćenja aktivnosti
5Ako ga uparite s kompatibilnim pametnim telefonom, GroupTrack omogućava praćenje do 50 ljudi.

Wi-Fi® je registrovani trgovački znak kompanije  Wi-Fi Alliance. App Store je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Google Play je zaštitni znak kompanije Google Inc.

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 242,11€ 726,32€
6 122,34€ 734,04€
12 65,34€ 784,09€
24 33,82€ 811,76€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 242,11€ 726,32€
6 122,34€ 734,04€
12 65,34€ 784,09€
24 33,82€ 811,76€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 242,11€ 726,32€
6 122,34€ 734,04€
12 65,34€ 784,09€
24 33,82€ 811,76€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998