0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Sportski GPS sat za trčanje Garmin Forerunner 645 Pesak

Šifra artikla: 010-01863-11
Brend: GARMIN
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

Sat za trčanje s GPS-om i funkcijama beskontaktnog plaćanja i merenja pulsa na zglobu

Pogledajte sve specifikacije
694,12€

590,00€

Maloprodajna cijena: 694,12€
Cijena na 24 rate: 694,12€ Pogledajte tabelu
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

Sat za trčanje s GPS-om i funkcijama beskontaktnog plaćanja i merenja pulsa na zglobu

  • Uključuje metodu beskontaktnog plaćanja Garmin Pay™1 koja vam omogućuje praktično plaćanje putem sata, pa gotovinu i kartice možete ostaviti kod kuće
  • Pruža naprednu dinamiku trčanja2, uključujući balans vremena dodira s tlom, dužinu koraka, odnos vertikalne oscilacije i još mnogo toga
  • Uređaj meri puls na zglobu3 i pruža vam funkcije za praćenje performansi, kao što je procena trenutnog statusa treniranja
  • Trajanje baterije5: do 7 dana kao pametni sat; 14 sati u GPS načinu rada

 

Trčanje je više od samo vežbanja, to je performans. Forerunner 645 poseduje alate koji vam omogućuju najbolji trening svaki put kad obujete patike. Funkcija beskontaktnog plaćanja vam omogućuje da kupite sve što vam je potrebno bez problema. Uz sve to, naprednu dinamiku trčanja i alate za praćenje performansi, ovaj sat za trčanje s GPS-om je upravo ono što vam je potrebno kako biste usavršili svoju izvedbu.

Plaćanje nikada nije bilo lakše

Uviek ste u pokretu? Slobodno ostavite svoj telefon i novčanik kod kuće. Forerunner 645 se odlikuje metodom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay1 koja vam omogućuje da plaćate satom prilikom kupovine. Možete ga upotrebljavati na svim mestima na kojima je moguće beskontaktno plaćanje karticom. Jednostavno kupite flašicu vode ili obrok pa nastavite da se krećete.

garmin pay
Poboljšajte svoj trening

Olakšavamo vam dobijanje podataka koji vam trebaju kako biste poboljšali svoju kondiciju. Neka Forerunner 645 meri najvažnije parametre trčanja2 pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Biomehanička merenja kao što su kadenca, dužina korakavreme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlomvertikalna oscilacija i odnos vertikalne oscilacije su ključni parametri za razumevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan trke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti. Ti vam parametri su dostupni uz dodatak kompatibilnog senzora pulsa na grudima ili kompaktnog senzora Running Dynamics Pod koji se pričvršćuje direktno na pojas pantalona. Osim toga iskoristite puni potencijal funkcija koje vam pomažu u biciklističkim treninzima i čak u treninzima plivanja. Forerunner 645 u bazenu beleži podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge podatke.

Trening

Pratite svoje performanse

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista efikasan? Forerunner 645 pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za trku ili ciklus treniranja. Status treniranja je novi alat za praćenje performansi koji automatski procenjuje vaša poslednja vežbanja i indikatore performansi i na osnovu toga pokazuje da li trenirate produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Novo merenje efekat anaerobnog vežbanja daje vam uvid u važnu dimenziju treniranja pa ćete otkriti kako treniranjem poboljšavate sposobnost pomeranja sopstvenih granica. Možete čak i videti ukupno opterećenje treniranja koje meri obim vežbanja u poslednjih 7 dana i upoređuje ga s optimalnim rasponom obima vežbanja za vaš nivo kondicije i s vašim poslednjim treninzima.

 

Praćenje performansi

Načini prilagođavanja  

Više načina prilagođavanja

Istražite Connect IQ™ trgovinu u kojoj vaš uređaj Forerunner 645 možete učiniti posebnim, preuzimanjem aplikacija, widgeta, izgleda sata i još mnogo toga. Jednostavno je i, još bolje, besplatno. Svaki dan dodajemo nove aplikacije kako biste mogli pratiti kada dolazi vaš Uber, uključiti svetla u kući s pomoću aplikacije SmartThings i saznati kada će početi padati kiša pomoću aplikacije AccuWeather MinuteCast. Pomoću aplikacije za izglede sata Face It izaberite bilo koju sliku iz galerije, izmenite je i postavite je kao izgled sata.

Ostanite povezani u pokretu

Forerunner 645 olakšava trčanje  a ne morate odreći važnih pametnih funkcija. Kad uređaj uparite s kompatibilnim pametnim telefonom moći ćete da primate tekstualne poruke i odgovarati6 na njih te videti ažuriranja društvenih mreža, e-poštu i još mnogo toga direktno na zglobu. Možete ga upotrebljavati i kako biste pronašli svoj telefon. I omogućite prijateljima da prate vaše trčanje uz pomoć funkcije LiveTrack.

Natječite se Delite i takmičite se

Sinhronizacija aktivnosti s uslugom Garmin Connect predstavlja puno više od načina skladištenje podataka. Garmin Connect je uspešna online zajednica u kojoj se aktivni ljudi povezuju i takmiče pridruživanjem izazovima, međusobno se podstiču na uspeh te čak dele svoje uspešne trenutke putem društvenih medija. Usluga Garmin Connect besplatna je i dostupna na internetu ili vašem pametnom telefonu pomoću aplikacije Garmin Connect™ Mobile.

Trenirajte kako želite

Vaša rutina nikada nije samo rutina. Forerunner 645 vam omogućuje jednostavan prelaz između aktivnosti zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti za trčanje (u zatvorenom i na otvorenom), biciklizam (u zatvorenom i na otvorenom), plivanje (u bazenu), orbitrek, veslačke sportove, vežbe snage i mnoge druge aktivnosti. Kreirajte sopstvena prilagođena vežbanja i besplatno ih preuzimajte u online fitness zajednici Garmin Connect. Zatim prethodna vežbanja pregledajte u aplikaciji ili ih podelite s članovima porodice i prijateljima kako biste se dodatno motivisali.

Trening 

Fantastičan izgled

Ovaj sat možete nositi na otvorenom u svim vremenskim uslovima. Osim što je siguran za plivanje i tuširanje, njegov ekran Garmin Chroma Display se lako čita čak i na direktnoj sunčevoj svetlosti, a smešten je ispod izuzetno dugotrajnog stakla Corning® Gorilla®. Kada želite nešto da promenite, možete brzo zameniti kaiševe bez upotrebe alata. Ovaj lagani sat je savršena pratnja kroz dan i vodootporan je do 5 ATM (50 metara) kako biste ga mogli upotrebljavati tokom plivanja i tuširanja. Zahvaljujući trajanju baterije do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 14 sati u GPS načinu rada, Forerunner 645 je savršen partner za trčanje koji drži korak s vama.

At a Glance

1 Informacije o trenutno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavaocu kartice potražite na web-adresi Garmin.com/GarminPay/banks
2 Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja (prodaje se posebno) ili s HRM-Run ili HRM-Tri senzorom.
3 Tačnost praćenja aktivnosti
4 Kada je uparen s 
kompatibilnim telefonom
5 Pri uobičajenoj upotrebi; trajanje baterije zavisi od upotrebe
6 Mogućnost odgovaranja je dostupna samo za korisnike Android™ sistema. Android je trgovački znak kompanije Google Inc.
Reč i logotipi Bluetooth® su u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te reči od strane kompanije Garmin u skladu je s dodeljenom licencom.

Firstbeat

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 207,02€ 621,05€
6 104,61€ 627,66€
12 55,87€ 670,45€
24 28,92€ 694,12€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 207,02€ 621,05€
6 104,61€ 627,66€
12 55,87€ 670,45€
24 28,92€ 694,12€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 207,02€ 621,05€
6 104,61€ 627,66€
12 55,87€ 670,45€
24 28,92€ 694,12€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998