0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Garmin Zumo 395 LM Europe

Šifra artikla: 010-01602-10
Brend: Garmin
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

Avanturistički navigacioni uređaj za motocikle 4,3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti kompatibilan je za rad u rukavica

Pogledajte sve specifikacije
563,53€

479,00€

Maloprodajna cijena: 563,53€
Cijena na 24 rate: 563,53€ Pogledajte tabelu

Artikal trenutno nije dostupan.

Za više informacija kliknite na chat ili pozovite Call centar
069 195 998
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

Avanturistički navigacioni uređaj za motocikle

  • 4,3-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na isparavanja od goriva, UV zrake i teške vremenske uslove (IPX7)

  • Detaljne karte Evrope sa besplatnim lifetime ažuriranjima karata

  • Garmin Adventurous Routing™ traži krivudave ili brdske puteve i ograničava vožnju glavnim autoputevima

  • Upozorenja za vozača na oštre krivine, pružne prelaze, kamere za merenje brzine i još mnogo toga

  • Hands-free pozivanje

  • Upravljajte muzikom sa MP3 playera ili pametnog telefona na ekranu zūmo uređaja

Namenjen za pustolovinu, stvoren za vožnju

Opremljen funkcijom Garmin Adventurous Routing™ koja vas vodi krivudavim, brdskim putevima kroz prirodu koje volite i svetlim lako čitljivim 4,3-inčnim ekranom osetljivim na dodir kompatibilnim sa rukavicama, zūmo 395LM je navigacioni uređaj za motocikle koji je stvoren za uzbuđenja.

                                                       

 

 

 

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinhronizujte zūmo sa kompatibilnim pametnim telefonom3 i slušalicama ili kacigom sa Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno) i moći ćete upućivati i primati bežične pozive. Telefon možete držati na sigurnom u džepu ili torbi i uprkos tome telefonirati potpuno koncentrisani na put.

 

 Uživajte u muzici na putovanjima

Želite svoju muziku u pozadini tokom vožnje? zūmo vam omogućuje i upravljanje muzikom i multimedijskim zapisima na kompatibilnom MP3 playeru ili pametnom telefonu2 direktno na ekranu uređaja.

  

  

Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača

Kako biste uvek znali šta se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo 395LM upozoriće vas na oštre krivine, pružne prelaze ili prelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Uz to, upozoriće vas i ako počnete voziti u pogrešnom smeru u jednosmernoj ulici. Primićete upozorenja i na kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo1 koje se nalaze u blizini. Uz to, za vreme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor4 predložiće vreme i mesto za odmor koja biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo omogućuje vam jednostavan pregled zanimljivih mesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na ekranu navigacionog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem tačaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim putevima.

             Keep a Sharper Lookout with Rider Alerts

 

Zaboravite na vožnju sa praznim rezervoarom

Ugrađeni putni računar sa digitalnim meračem goriva je sastavni deo vašeg uređaja zūmo 395LM. Ono vam omogućuje da procenite koliko još kilometara možete preći pre nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske stanice zaista će vas upozoriti kada je vreme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske stanice koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vreme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka tačaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mesta koja nude usluge servisa, distributere i mnoge druge lokacije. zūmo ima i zapisnik istorije servisa kako biste jednostavnije mogli voditi beleške o datumima servisa, pređenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

Lifetime ažuriranje karata

zūmo 395LM se isporučuje sa besplatnim ažuriranjem karata5 za celi vek trajanja vašeg uređaja, pa će rute sadržavati najnovije trenutno dostupne tačke interesa, puteve i navigacione podatke.

Alati za navigaciju

Pomoć za trake sa prikazom raskrsnica daje prikaz raskrsnica i prelaza na vašoj ruti kako biste lakše prolazili kroz komplikovane prelaze. Strelice jarkih boja na ekranu zūmo uređaja pokazuju traku potrebnu za sedeće skretanje ili izlaz. Tu je i funkcija TracBack® koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja rutirate nazad istom rutom.

 Praćenje pritiska u gumama

Kako biste bili još sigurniji na putu, zūmo 395LM je kompatibilan sa Garmin senzorom za praćenje pritiska u gumama6 (prodaje se odvojeno). Za svaku gumu je potreban poseban senzor za praćenje pritiska i radiće samo na gumama sa metalnim ventilima. Senzori pomoću bežične tehnologije prenose podatke o pritisku u gumama pa ih u stvarnom vremenu možete videti na ekranu svog zūmo uređaja.

Kompatibilnost sa VIRB® kamerama

Kako biste mogli snimiti najzanimljivije delove svoje vožnje, zūmo 395LM je kompatibilan sa Garmin HD akcionim kamerama iz serije VIRB(prodaju se odvojeno). VIRB  kamerom možete daljinski upravljati i sa ekrana zūmo uređaja i pokretati ili zaustavljati snimanje. Snimanje je jednostavno i zabavno pa kasnije možete ponovno proživeti svaku pustolovinu.

Ažuriranja i dodaci

Kako bi vaš zūmo 395LM uvek bio ažuran, koristite aplikaciju Garmin Express™. Garmin Express omogućuje lakše preuzimanje ažuriranja karata i softvera, prenos omiljenih datoteka sa uređaja i na njih kao i instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova.  Uz to, kako biste na raspolaganju imali još više mogućnosti, zūmo 395LM se uz nosač za motocikl isporučuje i sa nosačem za automobil i kablom za napajanje pa ga možete koristiti i u vozilima i na motociklima.

1Upozorenja na kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo nisu dostupne u svim regijama.
2Potrebne su kaciga, slušalice ili pametni telefon sa omogućenom Bluetooth vezom (prodaju se odvojeno).
3Upravljanje muzikom i multimedijskim datotekama moguće je pomoću uređaja iPhone® 4S ili novijih i iPod touch® uređaja druge generacije ili novijih.
4Upozorenje na umor oglašava se nakon dužih razdoblja neprekidne vožnje rutom bez dužih zaustavljanja.
5Uslovi i odredbe korišćenja lifetime karata
6Nije namenjeno korišćenju u automobilima.

Reč i logotipi Bluetooth® registrovani su trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te reči od strane kompanije Garmin u skladu je sa dodeljenom licencom. iPhone i iPod touch registrovani su trgovački znakovi kompanije Apple. Foursquare® registrovani je trgovački znak kompanije Foursquare Labs, Inc.

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 168,07€ 504,21€
6 84,93€ 509,57€
12 45,36€ 544,32€
24 23,48€ 563,53€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 168,07€ 504,21€
6 84,93€ 509,57€
12 45,36€ 544,32€
24 23,48€ 563,53€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 168,07€ 504,21€
6 84,93€ 509,57€
12 45,36€ 544,32€
24 23,48€ 563,53€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998