0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Fantastična akcija na laptopove
0
Servis

Tacx® NEO Bike Plus Trenažer

Šifra artikla: 010-02534-61
Brend: tacx
Dostava: DOSTAVA ZA SVE GRADOVE

Tacx® NEO Bike Plus Trenažer

Pogledajte sve specifikacije
4704,71€

3999,00€

Maloprodajna cijena: 4704,71€
Cijena na 24 rate: 4704,71€ Pogledajte tabelu
Garancija: 24 mjeseca
DOSTAVA ZA SVE GRADOVE
Sigruna kupovina

Specifikacije

LEGENDARNE RUTE. IZ VAŠEG DNEVNOG BORAVKA.

Unesite vanjski svijet u zatvoren prostor s pametnim biciklom koji pruža vjeran dojam ceste i simulirane uspone sa stvarnih staza s aplikacijom za pametni uređaj Tacx® Training1. Također ga je lako podesiti prema biciklu za vožnju na otvorenom.

S aplikacijom Tacx Training1 možete voziti po omiljenim stazama, uz dojam da ste zaista tamo.

Iznimno tih rad omogućuje treniranje u bilo kojoj prostoriji.

Zadajte si izazove s planovima za treniranje pomoću kojih ćete lakše ostvariti svoje ciljeve.

Pratite svoje vožnje s mjerenjem snage i performansi.

Osjetite cestu, s kamenjem i šljunkom.

Jednostavno podešavanje idealno omogućuje vježbanje više sportaša u istom kućanstvu.

Osjećaj prave vožnje.

STVARAN OSJEĆAJ CESTE

Ova funkcija radi s aplikacija za treniranje Tacx kako bi trenažer vibrirao i simulirao osjećaj vožnje po različitim cestovnim površinama, kao što su kamen ili šljunak1.

UGLAĐENIJA PROMJENA PRIJENOSNOG OMJERA

Dodirom mjenjača brzine mijenjate s preciznošću i osjećajem elektroničke promjene. Odgovarajuću brzinu pronaći ćete brzo i lako, posebice u napornim vožnjama, a mjenjače je moguće programirati za SHIMANO, SRAM ili Campagnolo.

DINAMIČKA INERCIJA

Radi simuliranja vožnje na otvorenom u zatvorenom prostoru, dinamička inercija na temelju vaše brzine i gradijenta održava osjećaj kretanja prema naprijed kako bi osjećaj vožnje bio realističniji.

POTPUNA SVEOBUHVATNOST

Dok vozite, osjećaj mjenjača oponaša preskakanje lanca u drugu brzinu. Kada povežete trenažer s vanjskim izvorom napajanja, simulator nizbrdice precizno replicira vožnju nizbrdo.

ANALIZA OKRETA PEDALA

Pametni bicikl NEO Bike Plus mjeri položaj vaše lijeve i desne noge i analizira vašu tehniku pedaliranja te vam pomaže razviti učinkovitije okretanje pedala.

PRECIZAN I POUZDAN

Dobivate točni prikaz svojih performansi i napretka s pouzdanim i dosljednim mjerenjima, baš kao na vožnji na otvorenom. To uključuje snagu, brzinu i kadencu s preciznim mjerenjem unutar raspona od 1%.

SPREMAN ZA SPRINT

Dobro uravnotežen dizajn trenažera NEO Bike Plus osigurava maksimalnu stabilnost čak i kod najeksplozivnijih sprintova, do 2200 vata.

USPNITE SE JOŠ VIŠE

Ojačajte za vanjske uspone ili jednostavno izgrađujte intenzitet treninga u zatvorenom na realistično simuliranim nagibima s gradijentom do 25 %.

UGLAĐEN I TIH

Kombinacija pametne tehnologije NEO i internog dizajna NEO Bike Plus daje jedan od najtiših dostupnih dvoranskih bicikala.

Podijelite iskustvo treniranja.

CIJEV SJEDALA

Tanka cijev sjedala osigurava udobnost čak i na dugim vožnjama, a postavke visine lako je podesiti točno prema postavkama bicikala kojima se drugi biciklisti u kućanstvu koriste u otvorenom prostoru.

DULJINA POLUGE

Odaberite pedale koje odgovaraju vašem stilu vožnje i lako ih instalirajte s pet različitih duljina poluge, za prezicnu i prilagođenu postavu.

DULJINE LULICA

Položaj sjedala i upravljača moguće je podesiti s milimetarskom točnošću kako biste dobili ispravnu veličinu i udobniji položaj.

Povežite se s programom za performanse.

KOMPATIBILNOST S UREĐAJIMA

Pametni bicikl NEO Bike Plus možete istovremeno povezati s više uređaja, tako da možete uživati u aplikaciji Tacx Training na pametnom telefonu, tabletu ili prijenosnom računalu te pratiti svoje performanse na Garmin biciklističkom računalu u isto vrijeme.

POVEZIVANJE S OMILJENIM APLIKACIJAMA

NEO Bike Plus komunicira putem tehnologije Bluetooth® Smart i protokolom ANT+® FE-C, stoga radi s više popularnih aplikacija za treniranje, kao što su TrainerRoad i Zwift.

SAMOSTALAN RAD

Možete odabrati upotrebu pametnog bicikla u samostalnom načinu rada. Kada nije povezan, simulirat će ravnu cestu; što brže vozite, to je veći otpor.

VOZITE PAMETNO I SMIRENO

NEO Bike Smart opremljen je 4,5″ zaslonom i USB punjačima za punjenje vaših uređaja. Vaše vrijednosti snage ili pulsa automatski upravljaju ugrađenim interaktivnim ventilatorima.

 
 

Uživajte više u vožnji s aplikacijom za pametni uređaj Tacx Training.

APLIKACIJA ZA TRENIRANJE TACX

Uživajte u biblioteci popunjenoj s više od 250 visokokvalitetnih videozapisa iz stvarnog života1 koji vam omogućuju da osjetite adrenalin vožnje po poznatim stazama diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku i Aziju. Čak se možete pridružiti i izazovima „Vožnja s profesionalcima“ s jedinstvenim videozapisima s timovima koje sponzorira Garmin.

TACX PLANOVI TRENIRANJA

Iskoristite strukturirane planove treniranja osmišljene za vašu razinu kondicije koji vam pomažu ispuniti ciljeve. Utrkujte se s protivnicima uživo, prenosite GPS podatke, vozite uz 3D karte i još mnogo toga1.

DETALJNO PROUČITE SVOJE PODATKE

Svi podaci na koje se oslanjate nalaze se u aplikaciji za pametni uređaj Garmin Connect™. Pogledajte karte i statistiku ili analizirajte napredak gdje god se nalazili.

Pronađite savršenu Tacx® pretplatu za trening

SAZNAJTE VIŠE

Prenesite svoje biciklističko iskustvo na potpuno novu razinu.

SAZNAJTE VIŠE

Potrebna je Tacx Premium ili Premium HD pretplata
Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.

Kupovina na rate

Hipotekarna Banka
rate mjesečno ukupno
3 1 403,16€ 4 209,47€
6 709,04€ 4 254,26€
12 378,69€ 4 544,32€
24 196,03€ 4 704,71€
CKB Banka
rate mjesečno ukupno
3 1 403,16€ 4 209,47€
6 709,04€ 4 254,26€
12 378,69€ 4 544,32€
24 196,03€ 4 704,71€
NLB Banka
rate mjesečno ukupno
3 1 403,16€ 4 209,47€
6 709,04€ 4 254,26€
12 378,69€ 4 544,32€
24 196,03€ 4 704,71€

Najprodavanije

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998