0

SERVIS RAČUNARA

Kako Vam možemo pomoći?

Kompjuteri, laptopovi, printeri i ostala oprema danas su dio našeg života i posla, nezamjenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućavaju nam lakše, brže i produktivnije djelovanje. Ali šta kad se nešto pokvari, kad sistem zablokira, kad stvari ne idu kako treba?

U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis računara, sa vrhunskom opremom i stručnim osobljem, koji će uspješno i sigurno riješiti svaki Vaš problem.

Servis računara

Naš servis računala radi dijagnosticiranje svih vrsta kvarova i procjenu popravke svih vrsta desktop i laptop računara, servera, NAS (storage) i radnih stanica.


Servis printera

U slučaju bilo kakvih problema sa printerima i ploterima, na usluzi Vam je naš profesionalni tim servisera.


Mrežne instalacije

Uredićemo  mrežno okruženje tačno po Vašoj potrebi ili unaprijediti postojeće. Jednostavno i efikasno, bez puno priče.

Servis laptop-ova

Specijalizovani servis za najzahtjevnije popravke, dogradnje i podešavanja svih vrsta prenosnih računara.


Spašavanje podatka

Za naše korisnike smo osigurali i mogućnost dijagnostike, dostave uređaja do nas i naravno uvijek najpovoljniju cijenu spašavanja podataka uz prvoklasnu uslugu.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Servis tableta

Apsolutni hit u posljednje 4 godine, tableti su postali dio naše svakodnevnice. Savremeni, moderni praktični, ali ipak kvarovi se dešavaju


Pro backup

Danas, kad toliko zavisimo od računara i podacima, kad svakodnevno generišemo hiljade novih dokumenata i transakcija, ukoliko izgubimo podatke izgubili smo i dio sebe.


Održavanje

Kvalitetno i profesionalno održavanje i podešavanje – razmišljajte na vrijeme, prije no što se pojave problemi.

Pozovite +38269195998