0

Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona u Podgorici

Servis mobilnih telefona GPS CENTAR vrši otkup mobilnih telefona, novih i polovnih.

Otkup mobilnih telefona obavljamo U SERVISU NA LICU MJESTA.

Pozovite nas

069 195 998

Servis mobilnih telefona DIGITALKO

 Pročitajte cijeli tekst ispod. Ako Vam to odgovara, ponesite telefon i dođite do nas.

Cijena otkupa polovnih mobilnih telefona

Plaćamo oko 60-70% realne tržišne vrijednosti telefona u oglasima (ne u prodavnici). Otkupna cijena zavisi od modela do modela, neki se lakše i brže prodaju, neki ne.

Za realnu cijenu vašeg polovnog telefona na tržištu polovnih telefona pogledajte berzu malih oglasa za polovne telefone, preporučujemo https://mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi pogledajte male oglase i vidite koliko vaš telefon otprilike košta u oglasima, ne nov u prodavnici, jer vi niste prodavnica, nego prodajete svoj lični mobilni telefon, računaju se samo oglasi a ne cijena u prodavnici.

Mi ne vršimo otkup mobilnih telefona za ličnu upotrebu, već za preprodaju, i cilj nam je da zaradimo u toj transakciji. Realno, kontaktirajte nas samo ako želite da brzo prodate telefon i nećete ili nemate vremena da se petljate sa davanjem oglasa i nalaženjem sa potencijalnim kupcima.

Veliki broj ljudi dobija mobilni telefon uz tarifni paket kod nekog mobilnog operatera, a zatim ga prodaje. Takvi modeli telefona su skoro uvijek dosta jeftiniji nego u prodavnicama mobilnih telefona.

VAŽNO: ne kupujemo stare mobilne telefone. Ako prodajte polovan mobilni telefon isključivo nas zanimaju dobro očuvani telefoni, ne stariji od 2-3 godine. Budite realni sa cijenom, ne možete očekivati da dvije godine star telefon vrijedi malo manje nego nov!

Vršimo i otkup neispravnih telefonaali samo relativno novijih modela telefona, to znači ne starijih od 3 do 4 godine, tako da ako imate neispravan mobilni telefon za koji vam se ne isplati popravka ili jednostavno ne želite da ga popravljate, možete nas kontaktirati.

Otkup mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona se odnosi i na neispravne telefone, uz važnu napomenu da ne otkupljujemo sve mobilne telefone, nego samo one za koje trenutno imamo potrebu za djelovima ili procijnimo da nam mogu zatrebati.

Cijena za otkup mobilnih telefona bilo novih, polovnih ili neispravnih zavisi od modela, starosti (ne otkupljujemo antikvitete), očuvanosti i trenutne potražnje na tržištu.

Za više informacija posjetite naš servis mobilnih telefona. Sve što je bitno za ovu temu napisali smo u ovom tekstu, sva najčešća pitanja i odgovori su tu. Konkretnu i tačnu ponudu za otkup vašeg telefona možemo Vam dati samo na licu mjesta.

Pozovite nas

069 195 998

Servis mobilnih telefona Podgorica,

Tržni centar Mall of Montenegro

Pozovite +38269195998