0

Zamjena baterije na tabletu

Zamjena baterije na tabletu

Zamjena baterije na tabletu je usluga koju smo u prilici da Vam profesionalno i kvalitetno pružimo u servisu mobilnih telefona DIGITALKO u Podgorici.

Zamjenu baterije radimo na tablet uređajima svih proizvođača: Apple (iPad), Samsung, Sony, Lenovo, Huawei, Asus…

Izvolite dođite u naš specijalistički servis i prepustite nam da za Vas bezbijdno, sigurno i u najkraćem mogućem roku riješimo problem zamjene stare baterije na Vašem tabletu novom, nakon čega ćete svoj uređaj moći da koristite bez problema.

Pozovite nas

069 195 998

Servisi mobilnih telefona DIGITALKO

Zašto i kada treba promijeniti bateriju na tabletu?

Tableti su uređaji koji po pravilu imaju snažne baterije velikog kapaciteta, što je i razumljivo s obzirom na potrebe uređaja takvih performansi za napajanjem energijom, odnosno autonomijom u radu.

Međutim, iako velike i jake, i baterije na tabletima, nažalost, imaju svoj vijek trajanja i vremenom počinju da slabe, sve dok ne dotraju u mjeri da više ne mogu da pružaju svoju osnovnu funkciju.

zamena baterije na tabletuAko je baterija na tabletu dotrajala i više ne obezbeđuje uređaju zadovoljavajuću autonomiju, potrebno je zamijeniti je novom kako bi Vaš tablet nesmetano i normalno funkcionisao.

Ukoliko niste sigurni kakva je situacija sa baterijom na Vašem uređaju, obratite pažnju na proces njenog punjenja i pražnjenja.

Ako joj je potrebno neuobičajeno mnogo vremena da se napuni ili ako se vrlo brzo prazni, to su prilično sigurni znaci da je baterija na Vašem tabletu dotrajala i da je treba zamijeniti novom.

Kako se mijenja baterija na tabletu? Da li je to rizično?

Velika većina ili tačnije rečeno gotovo svi tableti imaju fabrički ugrađenu (integrisanu, neuklonivu) bateriju (u specifikacijama uređaja to ćete videti po oznaci „Non-removable battery“).

To je takva vrsta baterije koju vlasnici tableta ne mogu sami menjati, pošto je za tu operaciju potrebna posebna obučenost, iskustvo, a naravno i specifičan alat. Zbog toga taj posao uspješno i bezbedno mogu raditi samo specijalizovani servisi mobilnih uređaja, kao što je servis mobilnih telefona DIGITALKO.

Pošto ovi uređaji zahtevaju stručno rukovanje prilikom otvaranja i zamjene baterije, nikako se ne preporučuje da to pokušavaju osobe koje nisu profesionalno obučene, jer bi vrlo lako moglo doći do oštećenja tableta, što svakako niko ne želi.

zamena baterije na tabletuNažalost, u veoma dugoj praksi rada našeg servisa upoznali smo mnogo vlasnika tableta i mobilnih telefona koji su nestručnim rukovanjem oštetili svoj uređaj i na taj način sebi prouzrokovali priličan i neplaniran trošak.

Upravo da ne bi došlo da takvih neželjenih situacija, najsigurnije i najbezbednije je da zamjenu baterije na tabletu povjerite specijalistima koji su za to obučeni, imaju iskustva i neophodan alat za ovu operaciju, kao što su serviseri u našem servisu.

Cijena zamjene baterije na tabletu

Operacija zamjene baterije na tabletu u servisu mobilnih telefona DIGITALKO u Podgorici vrši se po povoljnim cijenama.

Ukoliko želite da dobijete detaljnije informacije o cijeni zamjene baterije za Vaš model tableta ili roku za pružanje te usluge, dođite u naš servis ili nas pozovite.

Za detaljnije informacije oko cijene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

069 195 998

 

Ukoliko niste iz Podgorice ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem  kurirske službe, preporučujemo Time Delivery (067482292) . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

Pozovite +38269195998